Med vår långa erfarenhet kan vi hjälpa dig att hitta rätt konstruktion och rätt material. Eller så ger vi dig inspiration till nya idéer. Vi har under många år arbetat med trä, glas och alla andra vanliga byggmaterial. Ända sedan mitten av 1950-talet, faktiskt. Vi kan hjälpa dig bland annat i följande typer av projekt.

TYPER AV PROJEKT

  • Nybyggnad
  • Tillbyggnad/ändringar
  • Fast inredning
  • Specialhantverk
  • Trappor
  • Dörrar och Fönster

Vår syn på saken.

Ju bättre samarbete mellan beställare, arkitekt och byggare, desto bättre blir slutresultatet. Och vi anser att byggaren har mycket att bidra med redan från början. Vi vill vara din diskussionspartner, hjälpa till att formulera frågor och problem kring byggprocessen och resonera om hur man bäst tillvaratar projektets ursprungsidé.

 

För att vara originell krävs erfarenhet.

RA-byggen är ett familjeföretag som drivs av tredje generationens byggare. Det har alltid varit viktigt för oss att ställa höga krav inte bara på kvalitet och finish utan också på innovationsförmåga. Vi ser oss själva som problemlösare.

Det här är något som kommer väl till pass inte minst när vi bygger fasta inredningar. På våra lagerhyllor finns inga färdiga konstruktioner, bara små och stora lärdomar förvärvade genom åren.

 

Nordöstra Skåne – vår hemmaplan.

Här har vi vår fabrik med 18 välutbildade medarbetare beredda att hjälpa dig. När det inte räcker, utnyttjar vi vårt inarbetade kontaktnät av duktiga, lokala hantverkare. Naturligtvis jobbar vi lika gärna med dig som sitter i en annan del av Skåne. Eller om du är från Småland. Blekinge är också okej.

Hårdvaran då?

Om du kommer och hälsar på oss och vår fabrik här i Åhus tänker vi visa dig vår CNC-fräs som är ett utmärkt verktyg för att ta fram modeller, prototyper men också färdiga konstruktionsdetaljer i trä, plast eller lättmetall. Efter glasmästeriet går vi vidare till avdelningen för aluminiumkonstruktioner som vi också tror kommer att intressera dig. Och naturligtvis – vårt finsnickeri. Men det viktigaste av allt är våra anställda och deras förmåga att hantera material och maskiner efter dina önskemål.

 

När det går 
åt pipan.

Byggprojekt är som alla andra projekt, ibland går allt som en dans, andra gånger blir det ändringar, kompromisser och svordomar. Då är det skönt att jobba med ett företag som kan sina saker så att man undviker att slutresultatet förlorar i kvalitet.

 

Pinterest logo

Älskar du att bli inspirerad?

Vi delar gärna med oss av sådant som inspirerar. Följ vår Pinterest för att få alla möjliga typer av inspirationskällor för inredning, arkitekturdesign, snickeri, utbyggnader och mycket annat.

Kontakta oss igår!

Nej, men i alla fall så tidigt som möjligt. Innan bygghandlingar eller bygglovsritningar är klara, gärna medan du fortfarande är på skisstadiet. När vi lärt känna varandra börjar det roliga.