Väl utförda arbeten sedan 1955

Familjeföretaget RA-byggen har funnits i Åhus i nordöstra Skåne sedan 1955. I dag är vi tredje generationen byggare efter grundaren Rudolv Andersson. Under hela vår historia har vi haft ett extra gott förhållande till våra privatkunder. Vi har blivit kända för att ta ansvar för det vi bygger. I dag kan vi erbjuda fullservice när det gäller byggtjänster i och kring hemmet.

TYPER AV PROJEKT

 • Tillbyggen
  Uterum
  Altaner / Trappor / Dörrar /
  Partier / Listverk
 • Inredningar
 • Möbler
 • Köksinredning & förvaringsutrymmen
 • Fönsterbyten
 • Glasdetaljer
 • Renovering & reparationer
 • Nybyggnad av villor

Resurserna som ger möjligheter.

Kärnan i verksamheten är vår fabrik med kontor, tillverkning och lager. Här tar vi fram unika byggnadsdetaljer.
Fabriken rymmer ett stort finsnickeri, ett komplett glasmästeri, en avdelning för aluminiumprofiler, CNC-fräs, sprutlackering och andra specialitéer som kommer väl till pass i bygguppdragen. Vi anpassar och skräddarsyr både helhet och detaljer efter dina önskemål.

Special, special special.

Special är ett ord vi ofta använder. RA-byggen jobbar nästan bara med att ta fram unika arbeten. Det är vår specialité. Visst levererar vi standardlösningar också, men det är när vår förmåga att lösa problem sätts på prov som vi visar vår styrka. Då är det extra roligt att vara byggare.

Låt oss skissa tillsammans!

Engagera oss redan på skisstadiet, innan du gjort bygganmälan eller ansökt om bygglov. Som byggare kan vi se annorlunda på dina problem och önskemål. Vi kan inspirera och bidra med idéer. Vill du engagera en arkitektfirma samarbetar vi gärna med dem. Tänk på att ge planeringen gott om tid.

 

Panik? Vi lämnar dig inte i sticket.

RA-byggen finns vid din sida även när det händer något drastiskt. Till exempel om taket blåser ner, fönster går sönder, vid vattenskador eller andra besvärligheter som kräver akuta insatser. Då kan våra hantverkare och servicebilar snabbt vara på plats.

 

Pinterest logo

Älskar du att bli inspirerad?

Vi delar gärna med oss av sådant som inspirerar. Följ vår Pinterest för att få alla möjliga typer av inspirationskällor för inredning, arkitekturdesign, snickeri, utbyggnader och mycket annat.

Ring, mejla eller 
kom in på en fika.

Kom till oss redan när dina byggtankar är i sin linda. Då ska vi berätta mer om hur vi jobbar och tillsammans kan vi sedan börja forma något som är vackert, ändamålsenligt och hållbart.