Eftersom vi funnits så länge har vi har haft god tid på oss att samla resurser och kompetens. I dag kan du anlita oss till det mesta.

TYPER AV PROJEKT

  • Nybyggnad
  • Fastighetsunderhåll
  • Tillbyggnad
  • Anpassningar
  • Renovering

Kombinera byggjobb, glasarbeten
 och snickeri.

Det unika med RA-byggen är kombinationen av verksamheter. Vi bygger, vi glasar och vi har ett stort finsnickeri som tar fram vackra och funktionella träkonstruktioner. Både för exteriör och interiör miljö. Anlitar du oss får du alla dessa tjänster genom en enda leverantör. Lägg därtill vår nya avdelning för aluminiumkonstruktioner och du kan säkert se intressanta kombinationsmöjligheter.

Det vi inte själva har, tar vi hem.

Vår långa historia och starka lokala förankring gör att vi kunnat bygga ett finmaskigt nätverk av goda leverantörer som vi regelbundet anlitar. Bland dessa finns elektriker, målare, rörläggare och andra kompetenser som krävs vid en entreprenad. Dagens byggkomponenter kräver också en hög förmåga att finna reservdelar och ersättningsprodukter, vårt snickeri och glasmästeri med sitt stora lager ger alltid en bra start i att lösa problemen som dyker upp.

Vi vill ha problem. Dina problem.

Vi vill lösa problem. Vi tycker problem är spännande oavsett vilket stadium av projektet det gäller. Kom till oss med en tanke eller kom med färdiga ritningar. Kom med ett knepigt konstruktionsproblem eller med ett materialproblem. Ett känsligt renoveringsprojekt eller en tidigare oprövad konstruktion. Vi ger oss sjutton på att lösa det.


 

Historien talar
till vår fördel.

RA står för Rudolv Andersson (till vänster i bild), företagets grundare. Han skulle varit stolt över våra 18 anställda medarbetare. Det är en erfaren och välutbildad personal där var och en vill leva upp till den tradition av yrkesstolthet, kvalitets- känsla och positiva anda som Rudolv grundlade i mitten av 1950-talet.

 

En egen fabrik.

Rudolv expanderade verksamheten genom att bygga fabriken i Transval som fortfarande utgör navet i verksamheten. Här finns en stor maskinpark för träbearbetning, råvarulager samt resurser att bearbeta glas, plast och lättmetall. Glasmästeriet tar hand om allt från enkla fönster till brandskyddsklassade glaspartier. Och så har vi avdelningarna för aluminiumkonstruktioner och sprutlackering. Kom gärna hit och se dig omkring.

www

Pinterest logo

Älskar du att bli inspirerad?

Vi delar gärna med oss av sådant som inspirerar. Följ vår Pinterest för att få alla möjliga typer av inspirationskällor för inredning, arkitekturdesign, snickeri, utbyggnader och mycket annat.

Berätta om ditt
nästa byggprojekt.

Hör av dig. Prata med oss om ditt nästa byggprojekt. Vi ska försöka bidra med goda idéer och bra förslag redan från från första stund. Dra nytta av vår kunskap om material och metoder – och om allt annat som hör byggandet till.